Pr 1 november 2021, indfører vi Tid Samme Dag,  alle dage fraset fredag og i ferier.

Det fungere ved at du klokken 9 ringer ind for at booke en tid samme dag. Tiderne er fra kl 13 og fremefter og bookes fra bunden af. Antallet af udbudte tider afhænger af antallet af læger på arbejde. Det kræver IKKE at du har snakket med en læge inden du booker tiden.

Tiderne kan ikke bookes ved at ringe i lægernes telefontid mellem 8-9, her bookes kun akutte probelmer ind (for at spare vores lægelige telefontid)

Vi vil stadig om fredagen, ferierne have visiteret akut konsultation fra kl 9.30 og 13.00. Du skal ringe mellem 8-9 for at snakke med læge om disse tider.

Ved akut opstået sygdom efter kl 12 ringer du til sekretæren og de vurdere om det skal ses eller konfereres med en læge. Så finder vi en tid i programmet.

Årskontroller, attester, børneundersøgelser, 1 graviditetsundersøgelse kan ikke benytte  Tid Samme Dag. Du kan ikke vælge læge, så opfølgning på forløb er således heller ikke optimalt i Tid Samme Dag. Du kan heller ikke komme med mange ting på én gang da tiden er lidt mere begrænset end en almindelig konsultation. De tider der gives er ca tider fra vores side, du bliver taget ind så snart det er din tur på listen. Fordelen ved denne type konsultation er at vi udnytter at nogle konsultationer tager 5 minutter og andre 15 minutter, og da vi er flere læger der arbejder på listen så kan vi minimere ventetid i venteværelset.

Hvad kan så ses: smerter også 10 års varende smerter, ondt i livet, p-pille opstart, 2+3 graviditetsundersøgelse (hvis ukompliceret graviditet) udslæt, dimser, bekymringer for helbredet mm.

Det vil stadig været muligt at booke tider ved faste læger, men der er færre af disse tider.