Vanedannende medicin (sovemedicin, beroligende medicin, stærk smertestillende medicin) skal alle fornyes ved personligt fremmøde (her i coronatiden kan det ske pr telefon til vores sekretær i deres telefontid)
Fornyelse skal ske til tiden jf de aftaler der er indgået mellem patient og læge. Vores sekretærer er instrueret i at de aftaler der foreligger SKAL overholdes, så du kan altså ikke få din medicin før tid bare fordi hunden har spist det, eller Moster Oda fylder 60 år i morgen og det er ulejligt at hente din medicin der.
Vi kan i forbindelse med ferier lave særlige aftaler, men henter du så medicinen 1 uge før tid, så bliver der så lagt 1 uge til i den anden ende.
Al vanedannende medicin kræver en kontrol ved læge hver 6 måned og nogle gange hyppigere, hvor vi snakker om udtrapning (beroligende eller sovemedicin) og for stærk smertestillende om indikationen for behandlingen og evt udtrapning.

ADHD medicin kan hvis doseringen overholdes bestilles til 1 måned af gangen pr telefon eller online. Du skal til årlig kontrol for at tjekke om dosis er korrekt.

Følgende regler er jf Sundhedsstyrelsens retningslinier hvor der står at vi skal udskrive mindste pakning. Vi har valgt at udskrive til 1 måned af gangen. Hvis du ikke overholder doseringer så vil vi være nødsaget til at udskrive mindst pakning, som i mange tilfælde, er 10 stk. Alternativt kan medicinen sendes til lægehuset og den kan blive udleveret her.

Fornyelse sker ved personligt fremmeøde hverdage 8-9 eller 13.30-14.30
Fornyelse på andre tidspunkter KUN efter specifik aftale med læge.